ajandek 02 Szeretnél nyerni? Nézd meg a Játék menüpontot!:)
elefant logo Hol kapható a közeledben? Lapkereső - Lapker

 

 

Rendelés és előfizetés

 

Ha szeretné aktuális vagy korábbi lapszámainkat megrendelni, egyszerűen csak töltse ki az alábbi űrlapot és mi megkeressük Önt a részletekkel.

(Figyelem: A yahoo-s e-mail címről érkező levelek esetében gyakori probléma, hogy az űrlap nem érkezik be rendszerünkbe. Kérjük, hogy ha ilyen címmel rendelkezik, akkor a lenti űrlap helyett közvetlenül Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkre írjon. Köszönjük!)

 

Előfizetés:

2024. évi 12 havi lapszám előfizetési díja 7 350 Ft, amellyel egy havi lapszámot ajándékba adunk.

2024. márciustól decemberig 10 havi lapszám előfizetési díja 6 050 Ft,

2024. áprilistól decemberig 9 havi lapszám előfizetési díja 5 400 Ft,

előfizetőinknek egy havi lapszámot még mindig ajándékba adunk.

 

 

Akció:

2023 előtti lapszámainkat kedvezményes áron kínáljuk, 350 Ft/db áron, minimum 5 db rendelés esetén 250 Ft/db.

Az akciós áron rendelhető lapokat weboldalunk "Rendelhető lapok" menüpontjában találod.

 

A kért újság száma(i):*
Kérem, adja meg az újság sorszámát!
Az Ön neve:*
Kérem, adja meg a nevét!
Választott szállítási mód:*
Invalid Input
E-mail címe:*
Kérem, helyes e-mail címet adjon meg!
E-mail megerősítése:*
Kérem, helyes e-mail címet adjon meg!
Telefonszáma:
Invalid Input
Postázási név, cím:
Invalid Input
Számlázási név, cím, ha a postacímtől eltér (cég esetén adószám megadása kötelező)
Invalid Input
Kérdése, üzenete:
Invalid Input
AntiSpam kód AntiSpam kód Frissítés
Hibás ellenőrző kód!
ÁSZF*
Invalid Input

*A csillaggal jelölt mezőket kérjük, hogy mindenképpen töltse ki.

Szállítási módok korábbi számok rendelése esetén:

 
MPL csomagautomatába, Posta Pontra, postára kézbesítve 990 Ft
FoxPost csomagautomatába 1 250 Ft
Magyar Posta házhozszállítás 0-10 kg-ig 1 990 Ft
Magyar Posta házhozszállítás 10-20 kg-ig 2 990 Ft 
Magyar Posta házhozszállítás 20-40 kg-ig 5 990 Ft

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A Szolgáltató

  1. A www.okosovis.com oldalt a Kingpin Kft. üzemelteti (továbbiakban: "Szolgáltató").
  1. A Szolgáltató cégneve: Kingpin Kereskedelmi Kft. A Szolgáltató rövidített neve: Kingpin Kft.
  1. A Szolgáltató székhelye: 1214 Budapest, Rakéta u. 33.
  1. A Szolgáltató postai címe: 1214 Budapest, Rakéta u. 33.

A szolgáltatás igénybevétele

 1. A megrendelések leadása a www.okosovis.com weboldal "rendelés" menüpontjában lehetséges. Telefonon, faxon leadott rendeléseket a Szolgáltató nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató elektronikus úton küldi el a Vevők részére.  A rendelési űrlap kitöltését követően 48 órán belül választ küldünk, amely tartalmazza a termék megnevezését, darabszámát, végösszegét, a választott postázási módot. Az Okosovis.com weboldalon az árak forintban értendők, az áfát tartalmazzák.
 2. A Szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a vásárlók által megrendelt termékeket azok kiegyenlítését követően azonnal postázza. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató erről haladéktalanul tájékoztatást küld és az esetlegesen előre kifizetett ellenértéket visszautalja, a tájékoztatást követően legkésőbb 14 napon belül. A visszautalással kapcsolatban a Vevőt semmilyen többletköltség nem terheli.
 3. A megrendelt termékek hibája esetén a Vevő a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései alapján a Vevő kérheti a hibás termék kicserélését, kivéve, ha a kicserélés lehetetlen, vagy a Szolgáltató számára aránytalan többletköltséggel járna. A vevő a teljesítéstől számított 2 éves elévülési határidőn túl szavatossági igényét már nem érvényesítheti. A teljesítéstől számított 6 hónapon belül kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén, továbbá a számla, vagy annak másolata felmutatásán/megküldésén túl nincs egyéb feltétele. A teljesítéstől számított 6 hónap leteltét követően azonban már a Vevő köteles bizonyítani, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában megvolt.
 4. A Szolgáltató megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. A termékek mellett feltüntetett képek illusztrációk, minden esetben a termékleírás tartalmazza a termék jellemzőit. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.

Egyéb rendelkezések

 1. A Szolgáltató rendszere a Vevők aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze a Vevő által megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal. A Szolgáltató a gyűjtött adatokat harmadik fél számára nem adja ki.
 2. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a felhasználó által megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.
 3. A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a felhasználók álláspontját tükrözik, tartalmukért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Szolgáltató fenntartja a jogot a közízlést, üzleti érdekeit vagy törvényt sértő vélemények törlésére.
 4. Megrendelésével kapcsolatos bármilyen kérdésével, észrevételével forduljon a Szolgáltatóhoz az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
 5. Fogyasztói panaszügyintézés írásban a Szolgáltató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címén.